En teknisk svær rute - opdateret med vinderne

Søndag 3. oktober 2021 kl. 18:22

En teknisk svær rute - opdateret med vinderne
Marita Jensen, vinder af Dame A (i gult)
Omkring 800 cykelryttere har i dag været i aktion i og omkring Faxe - fra de helt unge under 11 år til de allerbedste herrer og damer.

Faxe lignede ikke sig selv i dag. Mange veje var spærrede eller ensrettede, der var masser af officials ved vejkryds, og politimotorcykler og race marshals guide de mange cykelryttere trygt rundt på ruten.

Martin Flindt Møller, der var øverste chef for det store arrangement fortæller at ikke mindre end 122 frivillige var med til at holde styr på trafikken, så alle kom sikkert rundt på ruten.

Rikke Bak Dalgaard fra Amager cykelring - der stillede op i damernes højeste klasse - fortalte at der var tale om en teknisk meget svær rute, og at en kraftig sidevind, betød at man skulle være meget opmærksom hele tiden, og sørge for at være med helt fremme.

Når man er vant til at se cykelløb på tv, var det spændende at opleve det hele sådan helt tæt på, hvilket en del mennesker gjorde i og omkring Vinkældertorvet.

Vinderne:
U15: Alexander Nørskov Larsen (bor i Haslev)
U17: Magnus Åhman
U19: Theodor Storm
Dame A: Marita Jensen
Herre A: Rasmus Bøgh Wallin

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.