Koncert med Den Danske Klarinettrio på Vemmetofte Kloster

Tirsdag 5. oktober 2021 kl. 10:22

Koncert med Den Danske Klarinettrio på Vemmetofte Kloster
Den danske Klarinettrio - foto Andrej Grilc

Faxe Kunst- & Musikforening byder igen på koncert på Vemmetofte Kloster. Denne gang med Den Danske Klarinettrio, som består af tre af de mest spændende kammermusikere i Skandinavien, Tommaso Lonquich, klarinet, Jonathan Slaatto, cello og Martin Quist Hansen, klaver.


De tre musikere har bl.a. leveret livlige og dybe fortolkninger af evige mesterværker for klarinettrio, som værker af Beethoven og Brahms, men vil også gerne kaste lys på mindre kendte danske komponister.

Slaatto og Quist Hansen er bedst kendt fra Trio Ondine og deres talrige priser og koncerter over det meste af jordkloden. Tommaso er soloklarinettist i Ensemble Midtvest i Danmark og ved Lincoln Center Chamber Music Society i New York. Han er kendt som en ”formidabel klarinettist ” (Mundo Clásico) og rost for sin ” overdådige tone”.

Trioen har udenfor Danmark givet koncerter i Italien, England, Wales og Brasilien. Nu er turen kommet til Vemmetofte Kloster, hvor de bl.a. vil spille musik af Gabriel Fauré, Francis Poulenc og Emil Hartmann.

Koncerten finder sted mandag den 11. oktober kl. 20. Der er endnu få billetter, som kan købes på Faxe Kunst- & Musikforenings hjemmeside.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.