Halloweeneventyr i SuperBrugsen

Lørdag 2. oktober 2021 kl. 11:45

Halloweeneventyr i SuperBrugsen
Madjonglør Leela Jung kommer som heks og laver mad med børnene. Privat foto
Børn mellem fem og 10 år kan komme til madtrylleri i SuperBrugsen Karise.

Karise: SuperBrugsen Karise inviterer børn i alderen fem til 10 år til halloween-eventyr og uhyggelig hyggelig madtrylleri med madjonglør Leela Jung torsdag den 14. oktober klokken 16-18.

På dagen kan man lade sit barn få udfordret sit mod i forhold til mad, og lyst til at prøve nyt med sjove madlege og smags- og sanseoplevelser.

Madjonglør Leela Jung kommer udklædt som heks, og med sine skrækhistorier i stearinlysets skær pirrer hun børnenes fantasi og leg i køkkenet.

Med gys og gru som tema undersøger børnene grundsmage, leger med madens farver, dufte, lyde, konsistenser og udseende og prikker til smagsløgene på tungen.

Der vil blive lavet fjollede halloweenmadder skræmmende madansigter, gruopvækkende blindsmagning, madgætteleg, jagt på skræk- og yndlingsmad, finder madvennerne og laver madfigurer med kroppen.

Alle sanser kommer i spil, når børnene dufter, føler, smager, ser og lytter til maden i en legende, sjov og uhøjtidelig atmosfære.

Når hyggelige uhygge-Leela Jung åbner for sin madmagi, er der garanti for en underholdende og lærerig dag for børnene – ja, for hele familien.

Børnene må gerne komme udklædte, det er sjovest, og gerne ifølge med en voksen.

Billetter kan hentes i kiosken fra mandag den 4. oktober.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed på maksimalt 20 børn så det er ”Først til mølle”, som gælder.© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.