Når din hund skal have det bedre...

Onsdag 6. oktober 2021 kl. 10:44

Når din hund skal have det bedre...
En af Maria Thielke Hansens egne hunde har lagt sig tilrette til ære for fotografen...

En ny klinik for hunde har set dagens lys på Teestrupvej 40 ved Haslev - Maria Thielke Hansen har åbnet Teestrup Hundefys og Rehabilitering.

Klinikken ligger i et nyopført hus lige ved siden af familiens hus, så det er meget fine forhold der møder såvel hund som ejer. Man føler sig i hvert fald godt tilpas i klinikken.

Egentlig er Maria folkeskolelærer på Vibeengskolen i Haslev, men hun har altid interesseret sig for hunde - og familien har selv fire labrador - og hun har netop gennemgået en uddannelse gennem Nordre Dyrehospital i Aarhus, og modtog sit eksamensbevis for ganske nylig.

Hvis din hund har fået skader tilbyder Maria Thielke Hansen at afhjælpe problemerne gennem fysioterapi, og selvfølgelig i samarbejde med ejerens dyrlæge, men hun tilbyder også forebyggende træning så led, sener og muskler altid er i den bedst mulige tilstand, hvilket har stor betydning for den aktive hund.

– Tidligere var forebyggende øvelser ikke noget man gjorde så meget ved, men det er heldigvis ved at ændre sig, for vi vil jo gerne det bedste for vores hunde - ikke mindst de aktive hunde som bruges til f.eks. jagt eller konkurrencetræning, siger Maria Thielke Hansen.

Udover fysioterapi tilbyder Maria også hundemassage, hvilket de fleste hunde er helt vilde med, når de først lige lærer at slappe af og nyde behandlingen.

– Jeg spiller beroligende musik mens jeg masserer hunden, og det kan de godt lide. Hunden bliver mere smidig og samtidig er massage meget afstressende og beroligende for hunden, fortæller Maria.

Herudover tilbyder klinikken også negleklip og vask af hunde, og i begrænset omfang også klip.

Du kan læse mere på hjemmesiden teestruphundefys.dk

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.