Folkemusik og korsang i kirken

Onsdag 6. oktober 2021 kl. 15:21

Folkemusik og korsang i kirken
Oplev Phønix i Faxe Kirke

Torsdag den 14. oktober kl 19 er der koncert i Faxe Kirke med Phønix og Faxe Kirkes Ungdomskor.

Efter flere aflysninger i det forgangne år pga. corona, glæder kirken sig til endelig at kunne invitere til denne koncert, hvor man skal høre Phønix i interaktion med kirkens ungdomskor, og deres udlægning af folkemusikken i salmerne.

Mange gamle salmer blev skrevet på folkemelodier - dansemusik som menigheden kendte og holdt af og derfor nemt kunne synge med på. Tempoet og udførelsespraksis har med årene taget melodierne et nyt sted hen, og ikke mange tænker på, at det engang var dansemusik.

Phønix og Faxe Kirkes Ungdomskor vil i denne koncert vise, hvordan salmerne lyder, hvis man spiller dem med folkemusikkens drive og rytmiske swing, ligesom Phønix og koret også vil optræde med numre hver for sig. Korets numre vil være fra årets repertoire.

Phønix har en helt unik instrumentering med basklarinet, percussion, harmonika, sang og keyboard. Glæd jer til en skøn koncert i Faxe Kirke.

Dørene åbnes kl. 18.45. Alle er velkomne og der er gratis adgang.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.