Årets murerfirma: Tim Nielsen fra Orup

Onsdag 6. oktober 2021 kl. 08:33

Årets murerfirma: Tim Nielsen fra Orup
Humøret var i top da Tim Nielsen blev kåret som årets murer

– Vi er stolte over vores dedikerede medarbejdere, som alle gør et godt stykke arbejde og giver en god oplevelse til kunderne, siger Tim Nielsen.

Det var en stolt og glad murermester der modtog prisen som ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Murer (10+ ansatte) ved et festligt arrangement i Cirkusbygningen i København for nylig.

Landets bedst anmeldte håndværkere, fordelt på 25 forskellige fagkategorier, har opnået at blive udråbt som finalister og enkelte som vindere baseret på de anmeldelser de har modtaget fra deres kunder gennem året på www.anmeld-haandvaerker.dk.
Virksomheden er en af landets bedst anmeldte håndværkere og derfor er de vindere af Årets Murer 2021.

Det er også tydeligt hvis man tager i betragtning at Murermester Tim Nielsen har været nomineret til Årets Murer de sidste fem år, og at det nu er anden gang de vinder prisen som Årets Murer.

– Det vigtigste for os er at have tilfredse kunder, så vi kæmper hver dag for at gøre vores bedste og skabe glade kunder. Vi er rigtig glade for og stolte af den anerkendelse det er at blive kåret som vinder af Årets Murer 2021, fortæller Tim Nielsen, som står i spidsen for Murermester Tim Nielsen.

Mange tusinde håndværksfirmaer anvender www.anmeld-haandvaerker.dk til at hjælpe deres kunder med at vælge den rigtige håndværker første gang. Hver kunde vurderer håndværkeren på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning.

Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER®:

– I år er det 10. gang vi afholder awardshowet. Året 2021 har som de foregående år også slået alle rekorder, fortæller Peter Birkelund.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.