Nu også som lydbog

Torsdag 30. september 2021 kl. 15:45

Nu også som lydbog
Skovtårnsmordet er udkommet som lydbog. Privatfoto

Hans-Willy Bautzs krimi “Skovtårnsmordet” er udkommet som lydbog.

Haslev: Som fysisk bog og som e-bog udkom Sydsjællandskrimien ”Skovtårnsmordet” i juli i år. Nu foreligger bogen også som lydbog indtalt af Peter Milling og udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Hans-Willy Bautz, der er forfatter til krimien, der blandt andet har handling i og omkring Haslev, fortæller, at han ofte, når han holder foredrag eller er hos boghandlere, hvor han signerer sine bøger, oplever, at han bliver spurgt, om hans bøger også foreligger som lydbøger.

Det er mennesker, som har svært ved at læse, fordi de eksempelvis er ordblinde eller fordi de er svagtseende.

Og så er der pendlerne, der gerne til og fra arbejde lytter til en bog. Forfatteren er derfor glad for, at såvel hans krimi ”Midsommermordene” som den nyeste, ”Skovtårnsmordet”, er tilgængelige som lydbøger på diverse medier og bibliotekernes e-reol.

”Skovtårnsmordet” handler om narkosalg i Haslev, der får alvorlige følger for en ung kvinde, der efter at have været ude for drugrape, voldtægt under indflydelse af narkotika, bliver fundet død i skoven Haslev Orned. En anden ung kvinde skuddræbes ved det kendte Skovtårn mellem Rønnede og Vester Egede. I Haslev er en ung mand blevet knivstukket.© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.