Endnu en god kulturnat

Mandag 27. september 2021 kl. 14:51

Selv om der kom en lille bitte smule regn, var der mange mennesker på Torvet og på Jernbanegade lige inden Kulturnatten i Haslev åbnede.

Barndommens Gade var temaet, så derfor var det meget passende, at en flot hestevogn, efterfulgt at en lang række lige så flotte veteranbiler, kom kørende gennem Jernbanegade et par gange, inden bilerne tog opstilling foran rådhuset.

Stig Lauridsen fra Paradehusene på Gisselfeld havde fået æren af at holde åbningstalen - og ville holde sig til Barndommens Gade, men der var bare lige det, at han er vokset op i en meget pæn gade, med meget pæne mennesker i meget pæne jobs.

- Og det er der jo ikke meget ved at høre om, sagde Stig Lauridsen, så i stedet fortalte han om den gade hvor hans farmor boede. Her skete der nemlig en masse. Det var sådan lidt hen ad Huset på Christianshavn, men også med haver, hvor han sneg sig ind for at se på blomster - sammen med farmor.

- Men hvad var det der gjorde den gade så interessant, så dejlig? Det var de mennesker der boede der - og det er jo netop mennesker der gør et sted interessant og spændende, sagde Stig Lauridsen.

Efter åbningstalen og uddeling af Handicappris indtog Dan Laursen, som mange stiftede bekendtskab med under X-faktor, hvor han nåede rigtig langt, hvilket man godt kan forstå, for han har en pragtfuld stemme - og forstår at underholde folk.

Og herefter fortsatte kulturnatten med masser af gode arrangementer overalt i byen.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.