Det kører for den unge cykelrytter fra Haslev

Fredag 24. september 2021 kl. 09:35

Det kører for den unge cykelrytter fra Haslev
Alexander stikker af. Foto fra linjeløb i Randers for en månedstid siden. Privatfoto

Det kører for den unge cykelrytter fra Haslev
Til dato den største pokal Alexander har vundet. Nr. 1 i etapeløbet Flyvercup. Privatfoto
For godt to år siden skrev vi om 12-årige Alexander Nørskov Larsen fra Haslev, og hans talent indenfor cykelsporten, men hvordan står det til nu?

Svaret er et rundende ja. Siden Alexander satte sig op på racercyklen er det gået stærkt - rigtig stærkt. Hver gang han stiller op i et cykelløb, er han en af dem der ligger forrest.

Det er blevet til rigtig mange podiepladser, siden avisen skrev om ham første gang. Her for et par uger siden vandt Alexander sølv både i enkeltstart og i landevejsløb ved Sjællandsmesterskaberne.

Desuden har han, også for nylig, deltaget i etapeløbet Flyvercup, hvor Alexander endte med at stå øverst på podiet efter fire krævende etaper. Så jo, det kører for den unge cykelrytter fra Haslev.

Alexander stiller op i U15, men fra næste sæson rykker han en årgang op - til U17.

Alexander regner med at blive udtaget til 3-dagesløbet i Ballerup Arena - altså indendørs på en cykelbane - den 11. til 13. november, og her vil man nok også kunne forvente en topplacering.

Du kan følge Alexander på Faxebook. Søg efter „Cykelrytter Alexander Nørskov Larsen”.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.