Anerkendelse til vin fra Tuemosegård

Onsdag 29. september 2021 kl. 14:55

Anerkendelse til vin fra Tuemosegård
En meget stolt vinbonde, Ingrid Simonsen, der netop har modtaget medaljer og diplomer. Privatfoto

Skuderløse: Foreningen Dansk Vin afholdt i dag lørdag den 18. september deres årlige vinskue i Messe Hallerne Fredericia, og her var der anerkendelse til den lokale vingård.

Tuemosegård Vin tog hjem med ikke mindre end en bronzemedalje og to udmærkelser.

- Vi er naturligvis meget stolte og godt tilfredse, lyder det fra Ingrid og Simon Simonsen. Bronzemedaljen blev givet til vores Rosé på Regent druen. Det, der gør os meget stolte her, er at vores rosévin fik det højeste antal point og blev kategoriseret som den allerbedste i Danmark årgang 2020.

Deres hvidvin på druerne Orion og Phønix fik karakteren „Særlig udmærkelse” - det betyder, at den er helt i toppen og en uovertruffen hvidvin.

Ligeledes med deres gode mousserende vin på Rondo druen - den fik også „Særlig udmærkelse” - meget, meget flot.

- Og hertil vil vi gerne knytte, at al vores mousserende vin er lavet på den „traditionelle metode” nøjagtig lige som man gør i Frankrig i Champagne Distrikterne, Épernay og Reims.

Ingrid og Simon glæder sig til høsten 2021. Vindruerne tegner godt, det har været en god sommer, og allerede nu måler de gode sukkertal i druerne.

- Vi lægger os i selen og skal gøre vores bedste for at lave ligeså godt vin til næste år, slutter Ingrid og Simon.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.