Østsjællands Museum klar med en række foredrag

Onsdag 29. september 2021 kl. 12:01

Østsjællands Museum klar med en række foredrag
Jesper Milán er den første af en lang række foredrageholdere. Arkivfoto: Torkild Svane Kraft

„Tanker til din torsdag” kalder Østsjællands Museum en række foredrag der afholdes frem til jul. Første foredrag der den 7. oktober, og det er Jesper Milán fra Geomuseum Faxe der fortæller.

Kridtet, Kalken og den store massedød - er titlen på Jespers foredrag. En dramatisk historie, der ligger gemt under vores fødder.

Når man ser ud over det flade Østsjællandske landskab, er det ikke umiddelbart en af verdenshistoriens mest dramatiske begivenheder man får i tankerne. Men skræller man mulden af, eller går ud til Stevns Klint, så gemmer kalk og kridtlagene i undergrunden på hele historien om dinosaurernes uddøen, et gigantisk meteornedslag, og livets langsomme genopblomstring.

Kom med til et dramatisk og underholdende foredrag og få historien om hvorfor netop Stevns og Faxe er blandt verdens vigtigste geologiske lokaliteter.

Dette foredrag afholdes torsdag den 7. oktober kl. 19.30 til 21.30 på Rådhusvej 2 i Faxe. Prisen er 95 kr. incl. et glas vin, en øl eller vand.
Billetterne bookes på hjemmesiden for Kulturmuseum Øst www@oesm.dk


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.