Fætre overtager Kildemarksgården

Tirsdag 28. september 2021 kl. 11:44

Fætre overtager Kildemarksgården
Claus Svend Simonsen og Jesper Simonsen. Privatfoto

Haslev: Den 1. oktober overtager Claus Svend Simonsen og Jesper Simonsen Kildemarksgården på Teestrupvej 30.

Claus og Jesper kommer til at drive Kildemarksgården videre i samme ånd, som de tidligere ejere har gjort. Omdrejningspunktet på Kildemarksgården vil fortsat være dens gårdbutik med salg af æg, kartofler og jordbær af høj kvalitet. Desuden vil gårdbutikken med tiden blive styrket med et bredere sortiment af lokale varer bl.a. honning, vin, grøntsager, slagtervarer etc.

Åbent hus
På lørdag den 2. oktober er der Åben Hus mellem kl. 10 og 16 på Kildemarksgården, og alle er hjertelig velkomne til at kigge forbi og få en snak med Claus og Jesper.

Der vil blive serveret lidt godt til næbbet og ganen, bl.a. smagsprøver af vin fra Tuemosegård Vin.

Claus og Jesper er fætre, og sammen har de et firma, som især har specialiseret sig i teknisk rådgivning til vindmøllefabrikanter.

Til daglig bor Claus på Tuemosegården ved Skuderløse, som han også ejer. Jesper bor i Vedbæk, hvor han har hus og bor sammen med sin kæreste. Claus og Jesper er begge opvokset på landet og har gennem deres opvækst begge taget del i alle de gøremål, der er på et landbrug, så de er klædt på til opgaven som gårdejere.

Claus og Jesper vil ofte være at finde på Kildemarksgården i forbindelse med arbejdet på gården men der arbejdes på at finde en permanent forvalter af gårdbutikken, da Claus og Jesper også vil fortsætte deres virke indenfor vindmøllebranchen.

Nyheder omkring Kildemarksgården kan fortsat følges på samme Facebookside som tidligere, og en ny hjemmeside er på vej med meget mere info omkring gårdbutikken.

Claus og Jesper ser frem til at møde en masse mennesker på gården og naturligvis til at levere bæredygtige og lokale fødevarer af en høj kvalitet.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.