Hjælp Røde Kors med landsindsamling

Fredag 17. september 2021 kl. 09:12

Hjælp Røde Kors med landsindsamling
Der er brug for DIN hjælp når Røde Kors samler ind søndag den 3. oktober
Faxe: Søndag den 3. oktober har Røde Kors landsindsamling, og i den forbindelse fortæller formanden fra Faxe Røde Kors, Karen Spring, at der mangler indsamlere. Kunne det være dig?

- Røde Kors Faxe dækker et stort område. I 2016 blev vi jo sammenlagt med Rønnede afd. så nu har vi syv lokaler vi går ud fra, fortæller Karen Spring.

Røde Kors Faxe har brug for ca. 70 indsamlere og i år er der mange af deres faste indsamlere som har meldt fra. Pga. corona er der mange fester som bliver holdt her i efteråret, og mange af dem der plejer at samle ind er blevet ældre og har meldt fra i år.

- I år har vi brug for yngre og gerne med børn, som vil gå en tur for Røde Kors. Interesserede kan kontakte mig på 2331 8035, siger Karen Spring.

Herefter bliver man kontaktet af indsamlingslederen som står for det område, hvor man gerne vil gå. Man møder kl. 10 og skal være tilbage kl. 14.

I år går indsamlingen bl.a. til at hjælpe krigsramte børn og voksne i Afghanistan og Yemen, samt hjemløse og andre udsatte og sårbare børn og voksne i Danmark.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.