Ta’ på cykeltur og støt hospitalsklovne

Torsdag 2. september 2021 kl. 15:07

Ta’ på cykeltur og støt hospitalsklovne
Søren Dahl (forrest) og Martin Hornung håber mange vil deltage i løbet, så Danske Hospitalsklovne kan få mange penge...

Haslev: Lørdag den 18. september afholder Fri BikeShop i Haslev det årlige cykelløb til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Konceptet er simpelt. Man mødes i Cykelcafeen, Nørregade 10 i Haslev klokken 14 til et Social Ride, som det hedder på nudansk. Det vil sige, at der er fokus på hygge og samvær fremfor fart.

- Vi laver opdeling i to hold. Hold 1 kører ca. 40 kilometer med 25-27 km/t i gennemsnitsfart. Hold 2 kører ca. 30 kilometer med 22-25 km/t i gennemsnitsfart, fortæller Søren Dahl, indehaver af Fri BikeShop i Haslev.

Deltagelse koster 100 kroner som sendes videre til Danske Hospitalsklovne. Prisen inkluderer en flot rød næse, kage og kaffe, øl og vand, på en særlig udvalgt destination i lokalområdet.

Og når vi nu er ved fortæringen, så fortæller Søren Dahl, at det er Mesterbageren der sponserer kagen, mens Meny i Haslev sponserer kaffe, øl og vand. Og dermed kan endnu flere penge gå til Danske Hospitalsklovne.

Sidste år kunne Fri BikeShop sende over 5.000 kr. videre til hospitalsklovnene, og Søren regner med at det bliver mere i år.

Kig ind i butikken og meld dig til - sidste frist er lørdag den 11. september.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.