Grafikere udstiller i Faxe

Onsdag 1. september 2021 kl. 09:30

Grafikere udstiller i Faxe
Elsebeth Møller udstiller i Rollosalen på Faxe Bibliotek. PR foto

Fire lokale udstiller i Rollosalen.

Faxe: Der er seks udstillere ved septembers udstilling i Rollosalen på Faxe Bibliotek fra den 3.–28. september.

Fire af billedkunstnerne, Tine Meyer, Elsebeth Møller, Anne Birkholt Nielsen og Torben Søborg, bor alle i Faxe Kommune og er medlemmer af grafisk værksted\NÆSTVED ved Holmegaard Værk.

De to gæsteudstillere er Ulla Neergaard, der også er medlem af grafisk værksted, og Anders Lund Hansen, der er medlem af kunstnergruppen Indigo.

Tine Meyer har seks grafiske tryk med. Det er pigmentprint og inkjet i farve og et laserdybtryk. Overskriften er På opdagelse i realiteterne hentet fra kommodeskuffen.

Elsebeth Møllers grafiske værker handler om den natur, hun ser omkring sig.

Hun har arbejdet med temaet Mark og udstiller fire fotopolymer gravurer fra serien suppleret med to monotypier med titlerne Sky og Fugl.

Anne Birkholt Nielsen har på grafisk værksted\NÆSTVED arbejdet langsomt og undersøgende, blandt andet med monotypier og har inddraget andre materialer end sædvanlig trykfarve og i nogle arbejder ladet pastelkridt og pigmenter fra Stevns blive en del af den sluttelige karakter.

Torben Søborg udstiller denne gang en række computerbearbejdede billeder fra Roneklint og omgivelser og Roneklint Fyr ved Præstø.

Udstillingen er åben i Faxe Biblioteks åbningstid og de udstillede værker kan købes ved henvendelse til den enkelte kunstner.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.