Haslev gør klar til sensommer i byen

Torsdag 2. september 2021 kl. 11:45

Haslev gør klar til sensommer i byen
Jumpin’ Jacks underholder i Jernbanegade den 4. september. Billedet er fra arrangementet den 1. maj i år. Arkivfoto: Peer Rasmussen

Haslev Handelsstandsforening holder sensommerdag i byen.

Haslev: Lørdag den 4. september er Haslev Handelsstandsforening klar med det næste arrangement.

Under temaet „Efteråret skydes i gang” vil der være torvedag og gågade i Jernbanegade.

På dagen vil byens butikker præsentere efterårets varer, hvadenten der er tale om tøj eller fornødenheder.

I alle de butikker/forretninger, som er medlem af Haslev Handelsstandsforening vil de købende kunder kunne få et dejligt, køligt glas portvinrosé.

Fra klokken 11-14 vil trioen Jumpin’ Jacks underholde i Jernbanegade.

Mange vil sikkert kunne huske Jumpin’ Jacks fra årets 1. maj i byen, hvor trioen, til manges glæde og begejstring, underholdt.

Det er denne succes, Haslev Handelsstandsforening genopliver denne dag.

Jumpin’ Jacks

Historien om Jumpin’ Jacks begyndte i april 2020.

Frontmanden Thomas Valter mistede her sit job som pilot på grund af Covid-19.

Få dage senere etablerede han trioen med en klar mission om at bruge musikken til at sprede håb, glæde og optimisme hos den danske befolkning midt i en krisetid.

- Idéen var at skabe mest muligt optimisme ved at bringe musikken ud, hvor danskerne befandt sig i foråret 2020, nemlig på landets gågader. På den måde skulle tilfældigt forbipasserende have et skud energi og uventet livsglæde. På den måde skabte vi et mobilt og corona-venligt pletskud, der gjorde os i stand til at spille 92 koncerter i 2020. På den måde nåede vi at underholde tusinder af danskere på gader i hele landet, fortæller Thomas Valter.

Eksponering har gjort, at Jumpin’ Jacks er blevet landskendte på rekordtid. Kombineret med trioens Facebook-videoer, har orkesteret således formået at etablere sig nationalt på mindre end et halvt år.

Trioen udgav den 14. marts i år singlen “Det Blir’ Godt Igen”, hvor gruppen, tro mod sin målsætning, har valgt at lave en positiv og fængende „syng med sang” om hvor godt det hele bliver, hvis blot vi står sammen.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.