Kommunen holder flagdag

Torsdag 2. september 2021 kl. 07:45

Kommunen holder flagdag
Faxe Kommune markerer igen i år Den Nationale Flagdag, søndag den 5. september. Arkivfoto

Faxe Kommune holder flagdag den 5. september.

Haslev/hele kommunen: I anledning af Den Nationale Flagdag inviterer Faxe Kommune til et arrangement søndag den 5. september.

Alle kan komme og være med på flagdagen, hvor man kan udtrykke sin anerkendelse af den fremragende indsats, som danske soldater og veteraner, samt andre af Danmarks udsendte, har ydet og stadig yder, i en række af verdens konfliktområder.

Man er velkommen til at deltage hele dagen, eller i udvalgte dele af arrangementet.

Programmet for dagen er følgende:
Klokken 11.15: Fremmøde ved parkeringspladsen ved Haslev Bibliotek, Jernbanegade 62. Kompagnichef i Hjemmeværnet, Bent Simonsen, samler paraden.

Klokken 11.30: March med tambourkorps ad Kirkepladsen, Jernbanegade, Stationsvej og Tingvej til Kultunariet, Søndergade 12.
Klokken 12: Taler ved Kultunariet i Haslev.

Klokken 12.30: Transport til Gisselfeld Kloster, parken ved køkkenhaven. Man skal selv stå for transporten fra Kultunariet i Haslev til Gisselfeld Kloster, hvis man deltager i begge dele af arrangementet.

Klokken 13: Kort velkomst. Herefter er der uformelt samvær i parken ved køkkenhaven på Gisselfeld Kloster, med lettere forplejning.

Der vil være mulighed for at gå en tur i parken, eller deltage i forskellige familievenlige spil og aktiviteter.

Tilmelding til arrangementet sker til Camilla Jensen på e-mail cajen@faxekommune.dk.
Man er også velkommen til at skrive til denne mail med spørgsmål til arrangementet.

Hvis der er praktiske spørgsmål vedrørende marchen, kan disse rettes til Bent Simonsen, Hjemmeværnet, på e-mail hvkfax-kc@hjv.dk.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.