Skattejagt, gudstjeneste og fællesspisning

Tirsdag 7. september 2021 kl. 11:44

Skattejagt, gudstjeneste og fællesspisning
Så er der igen børne- og familiegudstjeneste i Haslev

Skattejagt, gudstjeneste og fællesspisning
Endelig kan der igen komme gang i familiegudstjenesterne med fællesspisning
Haslev: Efter længere tids stilhed på denne front, inviterer Haslev Kirke nu igen til børne- og familiegudstjeneste med fællesspisning søndag den 12. september kl. 16.30.

Nogen siger, at der ligger en skat gemt ved Haslev Kirke. Men kirken er stor og kirkegården er endnu større. Derfor spørger kirkens præster nu alle børn, om de vil hjælpe med at lede efter skatten.

Man mødes i kirken og bliver sendt ud på en skattejagt. Når skatten er fundet, mødes man i kirken igen og har familiegudstjeneste med skatteagtig fortælling. Undervejs fejrer man en særlig skat i kirken, nemlig børn, der blev døbt for 5 år siden.

Sognepræst Marie Rørbæk forklarer:

- Haslev Kirke har en fin tradition for spaghettigudstjenester, og gennem mange år har man inviteret til 5 års jubilæum for dåbsbørn. Nu slår vi de to begivenheder sammen, så det er en børne- og familiegudstjeneste for alle interesserede, men med fejring af de børn, der blev døbt for 5 år siden. Nedlukning og restriktioner har gjort det svært at holde arrangementer med fællesspisning, men nu er det muligt igen, og vi glæder os meget.

Denne dag medvirker alle Haslev Kirkes tre præster.

Derefter er der fællesspisning. Arrangementet slutter 18.30. Det er gratis at deltage. Alle kan deltage og tilmelding er ikke nødvendig.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.