Karise Gym & Fitness indleder sæson

Tirsdag 31. august 2021 kl. 11:45

Karise Gym & Fitness er klar med sæsonens program.

Karise: Corona er yt og Karise Gym & Fitness er klar med sæsonens program, som rummer en mangfoldighed af gode, sunde tilbud for alle.

Sofaen er en hård konkurrent, men folk er, for vores egen skyld, nødt til at byde den trods og vinde over den.

Dette kan godt blive en sej kamp, og ingen forventer, at det sker fra den ene dag til den anden. Men vedholdenhed i bare nogle få uger giver mærkbare resultater.

Mange ikke dyrket sport i lang tid, så på holdene begynder man stille og roligt, får smurt leddene og formen systematisk bygget op igen.

Karise Gym og Fitness har hold for alle fra de yngste til de ældste og til ethvert temperament.

Familien kan sammen deltage i floorball, og der er nu flere dansehold, der dækker alle fra fire år, lidt større børn og teenagere til voksne, hvor der er mulighed for linedance.

Der er naturligvis også far-mor-barn-hold og de kendte gymnastik- og springhold for børn og ungdom samt stortrampolin, der også har et hold for voksne.

Blandt fitnessholdene er der spinning, jumping, yoga, bootcamp, work-out og crossgym også specialholdet „granvoksne XL-Mænd”, hvor der også er tilbud om jævnlig kropsanalyse.

De kan også lave en aftale med foreningens egen kostvejleder, der i øvrigt er til rådighed for alle.

Endnu et specialhold er Hi5Kidz, som er for børn med særlige udfordringer.

Parkourholdene er også specialitet i Karise, da foreningen er så heldig at råde over et indendørs railanlæg plus en rigelig beholdning af redskaber.

E-sporten er redefineret med to hold: Falcons, hvor man må spille alle spil, og Eagles, hvor fokus er på at blive rigtig skrap til CS:GO. Fysisk træning indgår på begge hold.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.