Ind i bridgens forunderlige verden

Mandag 30. august 2021 kl. 11:45

Ind i bridgens forunderlige verden
Efter en succesfuld sommerbridge, er Faxe Bridgeklub nu klar med den ordinære sæson. Privat foto

Faxe Bridgeklub indleder sæsonen.

Faxe: Efter en succesrig sommerbridge, begynder den ordinære bridgesæson 2021/22 i Faxe Bridgeklub tirsdag den 7. september.

Klubben, som har 62 aktive medlemmer spiller derefter hver tirsdag fra klokken 18.45-22.30 og torsdage klokken 13-16.30 i Æblehaven i Faxe.

Bridge er et kortspil, det ved de fleste, og nogle ved også, at det minder lidt om whist.

Bridge er dog meget mere udfordrende og stimulerer evnen til strategisk tænkning.

De samme spil spilles ved en række firepersons borde, og så gælder det om at opnå det bedste resultat sammen med sin makker, sammenlignet med de andre borde.

Bridge kan spilles på mange niveauer, men fælles for alle gælder, at det er et spil som giver mulighed for at udvikle ”de små grå”, og have en rigtig hyggelig social stund sammen med de øvrige deltagere.

I år vil der blive mulighed for at deltage i undervisning i bridge for nye eller lettere erfarne bridgespillere.

Undervisningen ledes af Johnny Thylin, som er certificeret bridgelærer, og Vagn Aage Andersen, som også tidligere har stået for undervisningen.

Undervisningen, som foregår i Faxe, begynder mandag den 13. september klokken 18.45-21.30, og fortsætter de følgende mandage indtil begyndelsen af december, så det bliver muligt for interesserede at komme ind i bridgens forunderlige verden.

Klubben sørger for, at alle corona-regler overholdes, så man trygt kan gå i gang.

Der kan læses mere om klubben og tilmelding til undervisning på klubbens hjemmeside http://www.bridge.dk/2405/

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.