Åbent hus i kegleklub

Fredag 27. august 2021 kl. 15:45

Haslev Kegleklub har åbent hus

Haslev: Haslev Kegleklub inviterer til åbent hus i det lokale keglecenter på Bækvej 14 søndag den 29. august klokken 10-16.

I samarbejde med Dansk Kegle Forbund inviterer Haslev Kegleklub til åbent hus i keglecentret.

Uanset om man tidligere har stiftet bekendtskab med keglesporten, eller det er første gang, står klubbens ledere og medlemmer klar til at tage imod den enkelte.

Keglesporten er for alle, uanset alder og uanset fysisk formåen.

I keglesporten er der plads til alle, uanset om man har ambitioner med sporten i forhold til resultater, eller man kun vil hellige sig det sociale liv i klubben.

En netop gennemført undersøgelse viser, at fællesskabet og det sociale samvær er suverænt den primære grund til at medlemmerne dyrker keglesport.

At få motion er den næstvigtigste årsag, Derudover angiver medlemmerne, at keglesport er en passion for dem og at man kan lide at konkurrere, som grunde til at dyrke keglesport.

I modsætning til bowling, spiller man med meget lettere kugler og hvor bowling består af 10 kegler, er der ni kegler for enden af den 23,5 meter lange keglebane. Banen er 35 centimeter bred.

På dagen vil Haslev Kegleklub hjælpe den enkelte til rette og man sætter en ære i, at deltagerne skal føle sig godt tilpas.

Man kan komme alene, eller tage familien, venner, naboer eller kolleger med.

Under arrangementet får man mulighed for at få en god snak med klubbens ledelse og medlemmer.

Her kan man samtidig få alle nødvendige oplysninger om medlemskab og træningstider.

Deltagelsen kræver ingen tilmelding.

I Danmark er cirka 3.500 keglespillere organiseret i cirka 70 klubber under Dansk Kegle Forbund.
Kegleforbundet er medlem af Danmarks Idrætsforbund.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.