Omfartsvej kontra daginstitutionspladser

Tirsdag 24. august 2021 kl. 08:53

Omfartsvej kontra daginstitutionspladser
Dorte Steinmetz Bagge.

Indlæg af:
Dorte Steinmetz Bagge
Egedevej 125, Faxe
Kandidat til KV21 for LokalListen

Hvis Faxe Kommune var mit hus og jeg havde projekteret med en ny udestue (læs omfartsvej og nordvendte ramper) og taget (læs pladskapacitet på dagtilbudsområdet) fløj af, så ville jeg nok prioritere at få lagt nyt tag på.

Kunne man mon genoverveje diverse trafikale anlægsprojekter og kaste blikket mod den store udfordring, der er med at få plads til vores børn i institutionerne?

Hvis vi byggede nye eller ombyggede eksisterende institutioner, så bygningerne kunne rumme og tilpasses det samlede behov for pladser, ville det samtidig give muligheden for forholdsvis hurtigt at skrue op og ned for antallet af henholdsvis vuggestue- og børnehavepladser, når efterspørgslen ændrer sig.

Når vi formentlig ikke har råd til det hele, så synes jeg vi skal begynde med at løse de akutte pladsproblemer, så børnene i Faxe Kommune kan blive passet i ordentlige rammer.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.