Skal du ikke have et hold med i Stafet for Livet?

Onsdag 4. august 2021 kl. 14:55

Skal du ikke have et hold med i Stafet for Livet?
Betina Møller håber mange flere vil tilmelde hold til „Stafet for Livet”. Foto: Torkild Svane Kraft

I weekenden den 11. og 12. september er der Stafet for Livet i Haslev, og som situationen ser ud lige nu, bliver det som i de gode gamle dage - altså fra før corona.

Betina Møller, der står for holdene i det store arrangement, fortæller i hvert fald, at der i år ikke vil være restriktioner som følge af corona, men man skal naturligvis stadig passe på sig selv og andre.

Om det er usikkerheden omkring corona og dermed gennemførelse af Stafet for Livet, eller der er andre årsager, skal være usagt, men Betina Møller fortæller, at der lige nu kun er tilmeldt 15 hold - og der plejer at være en del flere.

Alle og enhver, privat, virksomhed eller forening, kan tilmelde et hold. Det koster kun 100 kr. - og oven i det skal hver enkelt medlem på holdet også betale 100 kr. - for det, det hele handler om er jo at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Hvis ikke man har mod på selv at oprette et hold, og finde holddeltagere, så kan man, som enkeltperson, tilmelde sig et af de allerede oprettede hold - og betale de 100 kr. det koster.

Blandt de allerede oprettede hold finder man bl.a. „Byrådet” - og det kunne måske være en god idé at tilmelde sig det hold, for så kunne et jo være man kunne få en god snak med en politiker undervejs i stafetten.

Blandt holdene finder du også Peder Oxe-spejderne, Håndbold Fitness og Y’s Mens-klubben og selvfølgelig har Betina Møller selv oprettet et hold. Møllers Sportsmassage hedder det - en klinik som hun selv ejer i Dalby.

Betina Møller fortæller iøvrigt, at Stafet for Livet i år starter på stationspladsen, hvorfra man i samlet flok går til gymnasiet hvor stafetten fortsætter til søndag kl. 11. Den begynder lørdag kl. 11.

Du kan læse mere om Stafet for Livet i Haslev på hjemmesiden stafetforlivet.dk/stafet/haslev - og det er også her du tilmelder dag med et hold, eller som deltager på et allerede oprettet hold.

Der vil være underholdning på pladsen, mulighed for køb af mad og meget mere under hele stafetten.

Har du spørgsmål er du desuden velkommen til at skrive til Betina på betina.bm@hotmail.com eller ringe på 4145 8785.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.