Generalforsamling og indslag om Coast Sarfari

Onsdag 4. august 2021 kl. 14:59

Generalforsamling og indslag om Coast Sarfari
Anette Syska fortæller om Coast Safari
Faxe Ladeplads: Tirsdag den 17. august kl. 19 holder „Liv i Ladepladsen” generalforsamling i Blok B på Hylleholt skole - og her er der samtidig et indlæg om et nyt kystprojekt - Coast Safari.

Liv i Ladepladsen har som alt andet i samfundet ligget underdrejet det sidste årstid, men nu er tiden kommet til at foreningen igen vil være aktiv for at udvikle Faxe Ladeplads gennem fortsatte og nye initiativer, samt støtte til nye ildsjæle, der ønsker at oprette en arbejdsgruppe.

Liv i Ladepladsen er en paraplyorganisation for en række selvstændige arbejdsdgrupper, der omfatter „Feriens By” som netop nu er aktuel med en anderledes „udstilling” kaldet På indkøb med Oldemor.

„Bevægelse i byen” er en anden del af paraplyen. Her indbyder man alle til at forsøge sig med en Me Mover den. 21. august. „Det blå læringsrum” arbejder med planer for fornyelse og opkvalificering af legepladsen ved havnen. „Beach Party” genoptager den årlige strandfest for unge mennesker den 7. august.

En del af Liv i Ladepladsen omhandler kunstgruppen „Sibirien kunst og design”, der afholder fernisering af gruppens kunstner. „Kønnere by” undersøger bl.a. mulighederne for et springvand i byen.

„Filmklubben BUSTER” og senest Træskulptur ved stationen er andre tiltag under Liv i Ladepladse. Vinterbadegruppen er nu blevet en selvstændig forening med en løsere tilknytning. Udover arbejdsgrupperne samarbejder foreningen med alle øvrige foreninger i byen om gensidig information og planer for kommende aktiviteter.

Liv i Ladepladsen står til rådighed for arbejdsgruppperne med hjælp til fondsansøgning og koordinerer ansøgningerne og hjælper med til at synliggøre arbejdsgruppernes arbejde.

Som noget nyt foreslår man indførelse af kontingent på 50 kr. Det vil give foreningen mulighed for at dokumentere medlemstallet og herigennem øge mulighederne for støtte. Derudover vil Liv i Ladepladsen gennemføre et årligt arrangement for alle medlemmer.

Man kan læse mere om Liv i Ladepladsen på hjemmesiden liviladepladsen.dk og på facebook.

Som supplement kan vi oplyse at der på generalforsamlingen vil komme et indslag om Kystprojektet Coast Safari, der er et samarbejde mellem Faxe, Vordingborg og Stevns Kommuner. Anette Syska (kendt fra Camønoen) vil sætte fokus på kystlinjens oplevelser og muligheder udvikling.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.