Ny skolestruktur i kommunen - eller hvad mener du?

Torsdag 29. juli 2021 kl. 12:05

Ny skolestruktur i kommunen - eller hvad mener du?
Indlæg af:
Marianne Ørgaard
1. Viceborgmester
Lokallisten (L)

LokalListen har stædigt arbejdet for at afskaffe og tilrette de uheldige konsekvenser som ændringerne i skolestrukturen fra 2012 har ført med sig.

LokalListen har siden været bannerfører for forslag der bl.a. har afskaffet prikkerunderne til 7. klasserne og for at 0. klasses elever nu kan gå på den skole, der ligger tættest på hjemmet.

Nu skal den nuværende skolestruktur igen kigges efter i sømmene og alle har muligheden for at komme med kommentarer og synspunkter, til både nuværende skolestruktur og til de forslag som lige nu er i høring.

I LokalListen er vi meget optaget af, at eleverne får den bedste skolegang som muligt. Vi er optaget af, at eleven og familien oplever en sammenhængende hverdag, hvor skoledagen også hænger sammen med SFO, fritidshjem eller klub og hvor familien har mulighed for at få enderne til at nå sammen, også når skoledagen er forbi.

Vi bor i en kommune, hvor det at transportere sig fra A til B, til tider kan være vanskeligt, dette er en udfordring som LokalListen vil være meget opmærksom på i forbindelse med en eventuel ændring i skolestruktur.

Vi i LokalListen kan kun opfordre til, at komme med input så der kan træffes beslutning på det bedst oplyste grundlag - nemlig elevernes, forældrenes og medarbejdernes holdning til, hvad der kan være en god skolestruktur for alle.

Benyt muligheden for at høre om forslagene:

Midtskolen: Bavneskolen tirsdag den 10. august kl. 19-21
Østskolen: Rolloskolen onsdag den 11. august kl. 19-21
Vestskolen: Nordskovskolen torsdag den 12. august kl. 19-21

Tag gerne fat i LokalListen, vi er meget interesserede i at høre alle synspunkterne.

Høringsmaterialet kan ses på Faxe Kommunes hjemmeside: KLIK HER© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.