Faxe Ladeplads har fået en Barbershop

Fredag 30. juli 2021 kl. 09:12

Faxe Ladeplads har fået en Barbershop
Sherwan har lige åbnet Faxe Barbershop i Faxe Ladeplads, og glæder sig over at han allerede har mange kunder. Foto: Torkild Svane Kraft

Faxe Ladeplads: Siden Moussa lukkede Ladepladsen Herrefrisør, har lokalerne på Faxevej 12 stået tom, men nu er en ny frisør rykket ind - og byen har fået sin helt egen Barbershop.

Det er Sherwan Mohamad der har åbnet frisørsalonen, der primært henvender sig til drenge og mænd, men skulle en kvinde snige sig ind, er hun velkommen, siger Sherwan, men han gør opmærksom på at han kun klipper. Skal der farves, krølles eller andet, må kvinderne gå til en anden frisør.

Sherwan har arbejdet som frisør i en salon i Ballerup, inden han besluttede at blive selvstændig.

Han bor i Næstved sammen med sin kone og deres to børn - en pige på fem år og en dreng på snart to år.

Sherwan og hans kone flygtede til Danmark i 2016. De er kurdere og boede i den syriske del af Kurdistan der var voldsomt ramt af borgerkrigen i Syrien.

Faxe Barbershop har åbent mandag til fredag kl. 9.30 til 17.30 og lørdage fra kl. 9.30 til 14.00 - og priserne er særdeles rimelige. 150 kr. for en klipning - og så får pensionister og børn oven i købet en 20’er i rabat.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.