Svar til aktive borgere ved Jomfruens Egede

Onsdag 28. juli 2021 kl. 13:50

Svar til aktive borgere ved Jomfruens Egede
Indlæg af:
René Tuekær (L)
Formand for Plan - &
Kulturudvalget


Tak for interessen for projektet på Jomfruens Egede. Plan & Kulturudvalget og byrådet har sendt planforslag med tilhørende Miljøvurdering og udkast til VVM-tilladelse i offentlig høring indtil den 10. august.

Efterfølgende vil planerne igen blive behandlet af Plan & Kulturudvalget og byrådet. Først her efter kan lokalplanens muligheder realiseres.

Derfor kan der endnu svares på spørgsmål om eventuelle støjgener. På det afholdte borgermøde, som I ligeledes henviser til fra den 15. juni blev spørgsmålet ligeledes debatteret. Der skal nok i processen blive taget stilling til jeres relevante og specifikke spørgsmål.

Aktuelt vil jeg opfordre til, at I sender et formelt høringssvar til planafdelingen på plan2@faxekommune.dk. Herved sikrer I, at jeres bekymring indgår i kommunens behandling af udkast til VVM tilladelsen og miljøgodkendelsen, hvor kommunen kan stille krav til bl.a. åbningstider.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.