Stjernebørn - ny børnetøjsbutik åbner i Faxe

Tirsdag 27. juli 2021 kl. 11:32

Stjernebørn - ny børnetøjsbutik åbner i Faxe
Freja Rasmussen er i fuld gang med at indrette Stjernebørn. På lørdag åbner butikken. Foto: Torkild Svane Kraft

Lørdag den 31. juli åbner børnetøjsforretningen Stjernebørn i Fakse Midtpunkt - nærmere bestemt i Kirketorvet 16.

Det er Freja Rasmussen fra Karise, der åbner butikken, der foruden at sælge børnetøj, også har et fint udvalg af primært træ­legetøj og dukker.

Freja Rasmussen lægger vægt på kvalitet, både hvad angår legetøj og tøj til børn i alderen fra 0 til 12 år. Blandt tøjmærkerne nævner Freja Name It, Sofie Schnoor, Hummel og MP Denmark. Til september følger Lil’ Atelier og i begyndelsen af 2022 føres mærket Wheat også.


Den nye forretningsindehaver, der er 27 år gammel, bor i Karise sammen med sin mand René og deres to børn Josefine Vega på 4 år og Asta på 10 måneder - og det er faktisk Josefine Vega der har lagt navn til Stjernebørn, fortæller Freja.

Da hun ventede sig, var hendes farmor meget glad, fordi Vega ville være den første pige i familien i meget lang tid. „Hun bliver mit stjernebarn” sagde farmor glad, men hun kom desværre aldrig til at se lille Vega. Farmor døde lige inden hun blev født. Og Vega kom hun til at hedde, fordi farmoren stammer fra Norge - Vegaøerne.

Freja Rasmussen er uddannet dyrepasser, men hun har også arbejdet som maler og i en børnehave - og da hun altid har interesseret sig meget for børnetøj, og har drømt om egen forretning, lå det lige til højrebenet, at hun ville åbne en børnetøjsforretning.

Stjernebørn åbner lørdag den 31. juli og søndag den 1. august er der også åbent. Begge dage fra kl. 9 til 13.30.

Herefter har Stjernebørn åbent tirsdage, onsdage og fredage kl. 9.30 til 15.30. Torsdage er der åbent kl. 9.30 til 17.30 og lørdage kl. 9 til 13.30.

Du kan følge Stjernebørn på Facebook og Instagram.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.