Socialdemokratiet har fået ny Haslev-afdeling

Onsdag 21. juli 2021 kl. 10:00

Socialdemokratiet har fået ny Haslev-afdeling
Fra venstre: Margit Kolls Lorentzen, Erling Hugger Jakobsen, Helle Christiansen Schmidt, Karen Palmelund, Peter Vilson, Jeannie Thorving Hansen, Anne-Beth Mukiibi

En ny socialdemokratisk partiforening med udgangspunkt i Haslev har set dagens lys.

Det skete på en stiftende generalforsamling som blev afholdt i Haslev den 20. juli. Foreningens navn er Socialdemokratiet i Haslev & Omegn.

Der var 22 medlemmer af Socialdemokratiet til stede på den stiftende generalforsamling. Formålet med den nye partiforening er at styrke Socialdemokratiet i Haslev-området.

- Det er naturligt, at der også i kommunens største by, Haslev, skal være en partiforening. Vi glæder os til at samarbejde med de allerede etablerede Socialdemokratiske partiforeninger i kommunen, skriver den nye forening i en pressemeddelelse.

Foreningen bakker op om den foreliggende aftale om spidskandidat for Socialdemokratiet ved kommunalvalget til november.

Den nye socialdemokratiske partiforening i Haslev består af 50 medlemmer, dels nye og dels erfarne medlemmer. Der har gennem længere tid været et ønske om at få en partiforening tættere på.
Medlemmerne ønsker, at der også skal være et tilbud om at udøve politiske aktiviteter i en forening i Haslev.

Socialdemokratiet i Haslev & Omegn ser frem til samarbejdet med de øvrige partiforeninger, kandidater til det kommende kommunalvalg og de otte medlemmer af byrådsgruppen, der er valgt for indeværende periode.

Generalforsamlingen valgte følgende til bestyrelsen:

Erling Hugger Jakobsen, formand. Helle Christiansen Schmidt, næstformand. Jeannie Thorving Hansen, kasserer. Tina Grenaa-Clemensen, sekretær. Peter Vilson, bestyrelsesmedlem. Karen Palmelund, bestyrelsessuppleant. Anne-Beth Mukiibi, bestyrelsessuppleant Margit Kolls Lorentzen, bilagskontrollant.

© Copyright 2022 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.