Dansk Folkeparti har kandidaterne klar

Onsdag 23. juni 2021 kl. 15:21

Dansk Folkeparti har kandidaterne klar
Dansk Folkeparti opstiller disse til byrådsvalget. Bagerst fra venstre: Steen Petersen, Eli Jacobi Nielsen, Erik Tysbjerg Schiøtt og Fritz Christensen. Forrest fra venstre: Simone Bolvig, Lars Folmann og Bente Abrahamsen. Martin Rosbjørn er ikke med på billedet. PR-foto

Byrådsvalg: Dansk Folkeparti har fire medlemmer i byrådet i Faxe Kommune. Om de kan bevare dette tal efter valget den 16. november, er et godt spørgsmål. På landsplan ser det jo ikke for godt ud for partiet.

Men de tror selv på det, og har otte kandidater på stemmesedlen. Alle fire medlemmer af byrådet genopstiller. Det er Bente Abrahamsen, Steen Petersen, Eli Jacobi Nielsen og Lars Folmann. Sidstnævnte er partiets spids- og borgmesterkandidat.

Lars Folmann, der bor i Ulstrup er IT-konsulent i Forsvaret. Foruden at sidde i byrådet, og bl.a. være medlem af Økonomiudvalget, er han også medlem af regionsrådet.

Eli Jacobi Nielsen fra Karise er tidligere landmåler. Han er formand for Teknik- og miljøudvalget. Bente Abrahansen, der bor i Faxe Ladeplads, er selvstændig forretningsdrivende. Hun er formand for Beskæftigelses- og integrationsudvalget. Steen Petersen fra Haslev er tidligere lektor og han er formand for §17, Stk, 4-udvalget, der pt. kulegraver kommunens sociale område.

Øvrige på listen er Martin Rosbjørn fra i Rønnede. Han driver Rosbjørn Tømrer&Snedker.

Fritz Christensen bosat i Dalby er tidligere logistik- og kontraktmanager i it-branchen.

Erik Tysbjerg Schiøtt fra Haslev er tidligere projektleder i it-branchen og tidligere leder af Tysbjerg Ridecenter.

Sidst, men ikke mindst, opstiller Simone Bolvig fra Haslev på DF’s liste. Hun arbejder som kontorassistent.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.