Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris

Onsdag 12. maj 2021 kl. 10:58

Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
Michael Bo Christensen (forrest tv) sammen med andre

Danmark Rundt i stedet for en cykeltur til Paris
Michael Bo Christensen kører for Team Rynkeby for 7. år i træk
Michael Bo Christensen fra Faxe deltager for syvende år i træk på Team Rynkeby Nordsjælland. De første år var det med Paris som mål, men sidste år var det anderledes.

Her lukkede verden ned, men Michael og en lille gruppe „rynker” besluttede at cykle fra Skagen til København. Det blev en god tur, men i år bliver den nok endnu bedre, for her er det besluttet, at samle samtlige 19 teams til en tur rundt i Danmark.

- Det glæder mig at alle får muligheden for at opleve den helt specielle oplevelse det er at cykle sammen i flere dage, og Danmark rundt er et godt alternativ til flot afslutningen på Team Rynkebys 20 års jubilæums tur, siger Michael.

Den 1. maj havde Michael Bo Christensen inviteret sine holdkammerater fra Team Rynkeby Nordsjælland på en kulturel oplevelsestur her i det østsjællandske. 120 km lang var turen der blandt andet bragte „rynkerne” til Faxe Kalkbrud, Vemmetofte Kloster, Elverhøj og Stevns Kridtbrud.

Når Team Rynkeby sætter sig i sadlen til sommer, bliver det 20. gang at det gulklædte velgørenhedscykelhold cykler penge ind til børn med kritiske sygdomme. Gennem årene har Team Rynkeby indsamlet næsten 500 mio. kr. til børn med kritisk sygdom - heraf er over halvdelen indsamlet i Danmark.

Du kan støtte Michaels indsamling til fordel for kritisk syge børn på intranet.team-rynkeby.com/mycollection/1368 eller direkte på MobilePay 61805.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.