BREAKING NEWS: Han er tilbage - nissen på bænken

Onsdag 9. december 2020 kl. 10:33

BREAKING NEWS: Han er tilbage - nissen på bænken
Faxe Ladeplads: Som man har kunnet læse på faxenyt.dk er der en helt masse små nisser der har gemt sig ved Sibirien - den smukke strand lidt uden for Faxe Ladeplads.

Disse nisser leder efter en god familie som vil tage dem med hjem i varmen - for de er lidt kuldskær disse „Sibirien-nisser”.

Og såvidt avisen erfarer er mange nisser allerede blevet fundet, og sidder nu rundt om i stuer og på børneværelser og hygger sig sammen med deres nye familier.

Samtidig har der siddet en noget større nisse på en bænk i Faxe Ladeplads. Selv om nisser ikke kan få corona, så har denne store nisse altid mundbind på, for at vise solidaritet med menneskebefolkningen.

Denne nisse har intet ønske om at komme med nogen hjem, for han holder rigtig meget af kulden, og af at sidde og se hvad der sker i byen.

Men så skete der en katastrofe. Nissen forsvandt. Pist væk var han. Det fik nogle af de små nisser, dem fra Sibirien, til at kontakte avisen (jo det er ganske vist, det gjorde de) for de vidste jo, at den store nisse gerne ville tilbage til sin bænk.

Og nu er miraklet sket. Den store nisse er vendt tilbage til sin bænk i Faxe Ladeplads, og han fortæller at han har haft det godt, men har det endnu bedre, nu hvor han er tilbage på sin elskede bænk.

Han ønsker dog ikke at fortælle hvor han har været i den mellemlæggende tid. Nogen snakker om coronakarantæne, men tidligere har avisen forhørt sig hos de utroligt mange vildt kloge eksperter på facebook, og de sagde jo at nisser ikke kan få corona - og når facebookeksperter siger noget, så ved vi jo at det er sandt.
Så kan Søren Brostrøm og alle andre godt gå hjem at lægge sig. Deres viden er ikke i nærheden af de mange eksperter man finder på facebook.

Men hvorom alt er, så er den store nisse tilbage på sin plads, og det er han rigtig glad for - ligesom alle der møder ham på sin vej.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.