Motorsavskunst på Hesede Hovedgård

Tirsdag 8. december 2020 kl. 13:09

Motorsavskunst på Hesede Hovedgård
Oplev Malik Mabe og hans motorsav i Veras Verden

På søndag den 13. december får Livsstilsbutikken Veras Verden besøg af Malik Mabe og hans motorsav.


Kom og oplev hvordan rå træstammer bliver forvandlet til skulpturer, når Malik ved hjælp af hans motorsav på søndag kl. 11 – 16, vil arbejde på gårdspladsen foran Veras Verden på Hesede Hovedgård.

Malik bor normalt i staten Virginia i USA, men er hjemme i Danmark i forbindelse med, at han har arbejdet i Tivoli i København, hvor han med sin motorsav har skåret i de store kæmpegræskar som har været udstillet i haven.

Til Veras Verden har han været en tur i skoven og fundet de flotteste bøgestammer, hvor flere af dem har påbegyndende svampeangreb, som har givet stammerne nogle helt fantastiske aftegninger. Juletræerne er fremstillet i tre størrelser.

Kom og se Malik arbejde, og få samtidig en snak om det fascinerende arbejde som fuldtidsmotorsavskunstner – med arbejde både her i Danmark og USA. Måske du selv har en kedelig træstub eller et træ som er blevet for stort hjemme i haven, og drømmer om at få et unikt kunstværk. Så kan du helt sikker få en aftale med Malik, og at få din helt egen træskulptur – hvor kun fantasien sætter grænser.
© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.