Topkarakter til bagerlærling i Karise Bageri

Onsdag 9. december 2020 kl. 09:12

Topkarakter til bagerlærling i Karise Bageri
Store smil hos bagermester Michael Nielsen og lærling Camilla Andersen. Privatfoto

Topkarakter til bagerlærling i Karise Bageri
Camillas eksamensprojekt. Privatfoto
Det er ikke længe siden at Camilla Andersen indstillede Karise Bageri som årets læreplads.

- Det, der gør bagermester Michael Nielsens virksomhed særlig er, at der bliver gjort meget ud af, at alle har det godt. Vi bliver aldrig set ned på hvis vi gør noget forkert.

Der er plads til idéer og udfolde sig på rigtig mange områder, jeg mærker ikke, at jeg er lærling, grundet det store ansvar vi får lov til at få, så vi kan vokse med alle opgaverne, skrev Camilla Andersen i sin indstilling.

Og noget tyder på at der er noget om snakken. Camilla har i hvert fald lige været til sin første fagprøve - og her scorede hun er 12-tal på fagskolen i Ringsted.

Hun arbejdede med temaet ”nytår” og fremstillede brød, boller, rugbrød, kransekage og hvid Sarah Bernhardt, som alt sammen var helt perfekt.

Camilla er meget seriøs om sit arbejde, og bruger en del af sin fritid i bageriet for at træne, så karakteren er virkelig velfortjent.

Hun fortsætter sin uddannelse hos Karise Bageri, og der ser frem til at kunne udklække endnu en dygtig konditorsvend fra Karise Bageri.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.