Livets Kunst - i den gamle købmandsgård

Onsdag 9. december 2020 kl. 09:12

Tina Jensen i krystal- og stenafdelingen i Livets Kunst

Ebbeskov: Lidt uden for Faxe, på Ebbeskovvej 1, ligger der en rigtig hyggelig butik. Livets Kunst, hedder den, og det er Tina Jensen der driver butikken, som en gang for mange år siden var en købmandsbutik.

Her finder du mange spændende ting. I stueetagen er det primært sten og krystaller, som alle kan hjælpe med at løse forskellige problemer. Det samme gælder englekort, som kan give svar på mange af livets spørgsmål.

I stueetagen finder du også kunsthåndværk og malerier. Tina har nemlig tegnet og malet hele sit liv. Smukke farvestrålende malerier lyser op i det hyggelige lokale.

Går du op ad trappen til første sal, kommer du til et stort rum, hvor der er masser af nyt, gammelt og antik - og juleting i massevis. Altsammen i god kvalitet.

Tina Jensen er gruppeleder på Marjatta, så Livets Kunst er altså kun en bibeskæftigelse. Derfor er der åbent torsdage kl. 16 til 21 og fredage fra kl. 10 til 17. Passer disse tidspunkter ikke, så ring til Tina på 2530 1474, så åbner hun gerne butikken på andre tidspunkter.

Foruden sit arbejde på Marjatta og i butikken Livets Kunst, kan Tina Jensen også tilbyde clairvoyance og healing.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.