Find en nisse og tag den med hjem i varmen

Fredag 4. december 2020 kl. 10:12

Find en nisse og tag den med hjem i varmen
Det er sådan en nisse man kan være heldig at finde ved Sibirien. Foto: ukendt... måske

Vi har oplevet det før op til jul. Nogle søde nisser sidder og fryser i Sibirien - altså Sibirien lidt udenfor Faxe Ladeplads mod Vemmetofte.

Nisserne sidder og gemmer sig i revner og sprækker. De er lidt sky, men da de fryser når østenvinden slår ind mod kysten, vil de meget gerne findes, så de kan komme med hjem i varmen, og få en god jul.

Så på med det varme tøj og tag hele familien med på en tur til Sibirien og se om I kan finde en af nisserne...

Avisen har rådført sig med nogle af landets ypperste specialister indenfor Corona - altså nogle af de utroligt mange specialister man finder på facebook - og de siger samstemmende, at nisser kan ikke få Corona, så du behøver ikke frygte noget ved at finde en nisse og tage den med hjem.

Hvorfor de mange nisser igen og igen dukker op i Sibirien, specielt ved juletid, er noget af en gåde. Trods ihærdigt research er det endnu ikke lykkedes avisen at finde ud af det - måske...

På Hovedgaden i Faxe Ladeplads sad der iøvrigt en meget stor nissedreng på en bænk. Han skulle helst være blevet siddende. Han er nemlig ikke så kuldskær som de andre nisser - og så har han iøvrigt mundbind på.

Men nu er han forsvundet. Pist væk. Og han holdt så meget af at sidde på sin bænk og holde øje med hvad der skete.

Avisen talte med ham inden han forsvandt, for vi havde jo hørt at nisser ikke kan blive smittet af Corona.

- Det er helt rigtigt, sagde han, men jeg gør det for at vise solidaritet med resten af befolkningen.

Hvor han nu er vides ikke, men skulle du møde ham et sted, så sæt ham tilbage på bænken - så han kan følge med i livets gang.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.