Haslev Bio fortsætter

Tirsdag 1. december 2020 kl. 10:17

Haslev Bio fortsætter
Henrik Larsson og Jesper Larsen træder til og sikrer Haslev Bio. Billedet er fra 2018 hvor de modtog Faxe City Prisen

Folkene bag Biografen Kanten overtager Haslev Bio i en overgangsperiode

I Haslev-Faxe Posten som udkommer i morgen, kan man læse at forpagteren af Haslev Bio, Sisse Labuz har ønsket at afvikle forpagtningen af biografen.

I artiklen kan man også læse at centerchef Benny Agergaard, udtaler at han arbejder for at sikre den fortsatte drift af Haslev Bio - og man må sige, at han har arbejdet hurtigt og effektivt - for næppe var avisen sendt til tryk, før han havde en løsning klar.

- På vegne af Faxe Kommune vil jeg gerne sige, at jeg anerkender indsatsen og at 2020 har været et vanskeligt år. Faxe Kommune har accepteret opsigelsen, og vi ønsker Sisse Labuz god vind fremover, siger centerchef Benny Agergaard.

For at sikre et fortsat biograftilbud i Haslev, med kun få dages pause, er der er fundet en overgangsløsning. Henrik Larsson & Jesper Larsen – kendt fra Biografen Kanten i Faxe – har indvilget i at varetage driften af Haslev Bio. Overgangsløsningen skal sikre tid til en ny løsning, der langsigtet sikrer driften af biografen.

Overgangsaftalen er netop bekræftet og gælder frem til udgangen af juni måned 2021. Der vil igen være film på programmet i Haslev Bio fra næste mandag, den 7. december.


© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.