Brev fra Gammelnissen

Onsdag 9. december 2020 kl. 10:33

Brev fra Gammelnissen
Det var, trods Corona, en god 340 års fødselsdag som Gammelnissen fejrede sammen med sine venner...

Tak for al Jeres opmærksomhed ved min 340 års fødselsdag!
Kære alle nisser og menneskebørn!

Jeg kom helt diskret til sidste år ved denne tid at nævne, at jeg var 339 år. Og på trods af de voldsomme vandmasser og redningsaktioner vi stod sammen om sidste år ved Faxe Ladeplads, har mange af jer husket min runde dag i denne måned.

Mange har rejst langvejs fra for at lykønske mig her i min hule på herregården Lindersvold, hvor alle mine nyuddannede sprit- og restriktionsnisser har været behjælpelige med at sikre, at ingen af de tilrejsende nisser har smittet hinanden med den uhyggelige virus COVID-19.

Vi nisser er jo i en særlig risikogruppe grundet vores høje alder. På Den rejsende Højskole har jeg sikret, at der løbende afholdes kurser for nisser fra hele Danmark. Vi har dog lige nu haft problemer med at sikre uddannelse af sprit- og restriktionsnisser i kommunerne Thisted, Hjørring, Frederikshavn, Læsø, Brønderslev, Jammerbugt og Vesthimmerland.

Min beskedne 340 års fødselsdag og juleforberedelserne sammenholdt med det manglende beredskab vi skal have opgraderet i de nævnte kommuner betyder, at vi er lidt sent ude i forholdt til sidste år med alle de traditionsrige juleforberedelser.

"Vi gør vores bedste for at sikre en god og festlig jul
Gammelnissen"

Vi afholder ugentlige webinarer, hvor vi forsøger at koordinere gaveproduktionen samt plan for ruter og transportmidler til gaveuddelingerne. Vi har tidligere, når vi har været i tidsnød anvendt transport med hjælp fra de største af vores fuglevenner - men de har desværre lige nu været nødsaget til at sige fra grundet deres egen pandemi.

Vi har kontaktet „Søren og Mette” for at høre, hvorvidt denne fuglepandemi kan overføre smitte til nisser - men vi afventer fortsat svar. Vores største frygt er, at der kommer et påbud om totalisolation af nisser i egne små huler, hvorved julen og gaverne til alle børn ikke står til at redde.

Det vil være katastrofen over alle katastrofer.
Så kære menneskebørn!

I hører nærmere inden jul fra mig, Gammelnissen på Linders­vold, hvor vi gør vores bedste for at sikre en god og festlig jul i små grupper.

Vi har hjælp fra alle menneskeeleverne her på Lindersvold til at finde adresserne på de nu mange små grupper af menneskebørn og familier, så alle gaverne kommer ud til alle... hvis altså ikke vi nisser ryger i karantæne.

Julehilsner fra Gammelnissen på Lindersvold

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.