Klintevej - uanstændigt territorie-tyrani

Mandag 30. november 2020 kl. 15:04

Klintevej - uanstændigt territorie-tyrani
Indlæg af:
Winnie Schou
Stilledal 4
4654 Faxe Ladeplads


Høringssvar angående Klintevej 31,Faxe Ladeplads, hvor ejeren ønsker nedlæggelse af sti og dermed spærring af Klintevej.

Oprigtig talt uanstændigt territorie-tyrani og dertil usædvanlig egoistisk, i forhold til den store værdi stien har for borgere og ikke mindst turister i kommunen.

Og hvilken lykke, vil det være for ejeren, at sidde i sit nybyggede hus under stråtaget og samtidig være den mest upopulære person i Faxe Ladeplads. Jeg tvivler på, om han har tænkt sig om.

Det er ikke kun stranden, der er interessant, men også turen derhen og stien er idyllisk og spændende. De foreslåede andre muligheder (Alfavej, Hovedgaden, Øster Søvej) er ikke en natur-tur på samme måde.

På vegne af ejeren vil den Visuelle Arkitekt fratage borgere og turister den visuelle værdi af turen til stranden, som ejeren af Klintevej 31, så skulle være eneejer af.

Jeg vil foreslå, at de, som skal tage stilling i denne sag, tager ud på stedet, går turen til stranden ad Klintevej indsnuser atmossfæren og nyder stilheden. Gå også den foreslåede alternative rute, mærk forskellen med hjertet. At tage stilling ud fra vejoptegnelser på et kort, vil ikke være fair overfor den beslutning der skal ta’s, nemlig den rigtige:

Afspær ikke Klintevej, den mest naturlige vej til stranden.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.