Krea Deluxe blev Årets virksomhed 2020

Torsdag 26. november 2020 kl. 19:50

Heidi og Pia Johannesen, indehavere af Krea Deluxe blev Årets Virksomhed 2020

Business Faxe: Masser af festklædte mennesker og en lækker gallamiddag. Sådan var det tidligere når Business Faxe uddelte tre fornemme priser - Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets Turismepris. Men sådan var det ikke i år.

- Vi har jo i år forfinet afviklingen, så vi både livestreamer og optager den festlige begivenhed. Netop i år har det så også vist sig nødvendig grundet Corona, der har ændret omstændighederne, men jeg håber at både I i salen og alle jer der følger livestreaminingen er med på at vi skal hylde dem, der har gjort det specielt godt i år, sagde direktøren for Business Faxe, Thomas Legarth da han bød velkommen til prisoverrækkelsen på Rønnede Kro.

Han sagde også at det er de fineste priser man uddeler, for det er erhvervslivet selv der har nomineret kandidaterne til de tre priser, og en jury har så udvalgt vinderne.

Juryen består af direktør Claus Andersen fra Sparekassen Sjælland Fyn, statsautoriseret revisor Dorte Grøndal fra Beierholm, Gregers Mønter på vegne af TurismeForum og Thomas Legarth.

Årets Virksomhed

Krea Deluxe løb med titlen Årets Virksomhed. På kun fem år har Pia og Heidi Johannesen formået at skabe et bæredygtigt luksusbrand med forhandlere i hele verden og stort potentiale.

Lige fra starten har Krea Deluxe været dedikeret og fokuseret på mulighederne med garn af høj kvalitet - både hvad angår materialer og designs. Med deres gennemførte produkter og designs har de fra starten markeret sig på garnmarkedet. De rammer præcist ind i tidens trend og kundebehov med et veludviklet og markedstilpasset sortiment af garnprodukter.

Selvom Krea Deluxe har store planer om at udvide, så bliver de i Haslev. Krea Deluxe tager også socialt ansvar og rummer i dag medarbejdere, der på papiret ikke altid passer til de traditionelle forventninger til en ansat.

Årets Iværksætter

SBN Biler, med Sebastian B. Nielsen som indehaver, blev kåret som Årets Iværksætter. En virksomhed der er kommet rigtigt godt fra start.

På under et år har de vækstet og haft succes på bundlinjen. Sebastian er den lokale unge ildsjæl bag virksomheden.

- Han er innovativ og med ham ved styrepinden, har virksomheden potentiale. Hos SBN Biler kommer kundens ønsker og behov altid i første række, og man stiler efter, at alle kunden altid skal forlade butikken med et smil på læben, sagde Thomas Legarth ved prisoverrækkelsen.

Sebastian tager også socialt ansvar. SBN Biler støtter blandt andet lokale initiativer og i samarbejde med Frøsigs Autoværksted gøres der en stor dyd af at give folk, som har haft modgang i livet, en ny chance. De har også et godt samarbejde med Faxe Kommune om, at hjælpe unge mennesker ud på en ny og bedre vej.

Årets Turismepris

Feddet Strand Resort løb med Årets Turismepris. Feddet har med deres professionalisme gennem mange år løbende udviklet og udvidet sit tilbud til både overnattende turister og dagsgæster på Feddet strand.

- Feddet Strand Resort har for alvor sat Faxe på landkortet ved konstante investeringer i forbedringer og nye tiltag, der har en fantastisk positiv afledt effekt på hele lokalområdet, som har stor glæde af turisternes mange besøg og dagsture til andre attraktioner, aktiviteter og tilbud, lød det i begrundelsen for tildeling af prisen.

- På halvøen Feddet møder man en enestående kombination af unik naturluksuriøse rammer og attraktive aktiviteter for hele familien. Ikke så sært at Feddet Strand Resort på landsplan er en af de aktører med allerflest flest årlige turistovernatninger. Feddet Strand Resort bidrager i høj grad til lokal vækst og udvikling, sagde Thomas Legarth.

De nominerede

Udover prismodtagerne var brolæggervirksomheden Würth A/S og Ren Trafik nomineret til prisen som Årets Virksomhed.

Veras Verden på Hesede Hovedgård og Tumlenærvær i Karise var nomineret som Årets Iværksætter mens Destination Gisselfeld og Faxe Kommune, med kystprojekt, var nomineret til Årets Turismepris.

Af Torkild Svane Kraft© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.