Ildsjæle pyntede byen

Tirsdag 24. november 2020 kl. 15:39

Ildsjæle pyntede byen
Haslevs juleildsjæle i aktion for en smuk by

Haslev: _Det var en meget glad Annette Olsen, indehaver af Butik No 19, avisen havde i røret. Glad fordi nogle mennesker har brugt masser af tid på at gøre Haslev pæn her op til jul.

- Som tidligere formand for Haslevs Handelstandsforening, blev jeg glad da jeg tidlig lørdag morgen, så de hårdtarbejdende frivillige ildsjæle på tiende år sætte den flotte julebelysning op, som jeg ved de har arbejdet hårdt på igennem lang tid, siger Annette.

Og hun påpeger at det ikke „kun” handler om at sætte julepynten op - først er det blevet skilt af, så er det blevet samlet og afprøvet, og da vejr og vind har taget hårdt på julepynten, har der været nok at se til for de frivillige.

- Men hvor det smukt, og det bliver til stor glæde for både byens butikker og byens borgere. I denne tid, er det meget vigtigt, at vi står sammen. I skal ved selvsyn se både det store flotte juletræ og den flotte julebelysning, når I handler næste gang, slutter Annette fra Butik No 19.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.