Benjamin Kjær genvandt Danmarksmesterskabet

Mandag 23. november 2020 kl. 09:33

Benjamin Kjær genvandt Danmarksmesterskabet
Danmarksmestrene Benjamin Kjær og Sofie Landberg

HTTs toptrampolinspringer, Benjamin Kjær satte en tyk streg under sin status som Danmarks bedste ved DM stævnet i Haslevhallerne søndag den 22. november.

Trods alenlange problemer med manglende træning og aflyste konkurrencer grundet Covid 19 lykkedes det endelig at få afviklet de danske mesterskaber i weekenden.

Og Benjamin viste, at han på ingen måde har glemt, hvordan man springer trampolin. For 5. år i træk trak han på overbevisende måde sejren i land.

Sølvmedaljen gik til klubkammeraten Teis Petersen, og Haslev TT indtog sågar også 4., 5. og 6. pladsen med hhv. Joah Cheung, Christian Andersen og Alexander Lundgren.

Hos damerne gik titlen til Sofie Landberg, fra København.

HTT tog også guldet i synkronspring, hvor Benjamin og Teis på overbevisende vis vandt foran endnu et HTT-par, Julius Andersen og Tobias Bialas.

Der var stor ros til den arrangerende forening, som med det lokale ’Corona politi’ sørgede for at alle regler om afspritning og afstand blev overholdt weekenden igennem.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.