Hylleholt Familiehus åbner

Lørdag 28. november 2020 kl. 11:45

Hylleholt Familiehus åbner
Sanne Hansen er administrerende direktør i Det Socialfaglige Hus, som nu åbner Hylleholt Familiehus på Fredensvej i Faxe Ladeplads. PR foto

Faxe Ladeplads: I begyndelsen af december kan Hylleholt Familiehus byde familierne velkommen i den flotte moderniseret gamle gule villa på Fredensvej 5.

Den gamle villa rummer mange livshistorier helt fra husgerningsskole til pigehjem.

Hylleholt Familiehus tilbyder en højt specialiseret socialpædagogisk indsats til sårbare familier og gravide, fremgår det af en pressemeddelelse.

Hylleholt familiebehandling er rettet mod familier, som er blevet vurderet af forvaltningen til, at de i en periode, af forskellige årsager, har brug for massiv støtte og vejledning.

Der kan være bekymring for et barns trivsel og udvikling grundet forskellige årsager og komplekser.

Kendetegnet er, at der er bekymring for et barn og hele familien.

- På Hylleholt Familiehus tror vi på, at alle mennesker har ressourcer og kompetencer. Vi tror på, at alle mennesker har brug for at møde anerkendende, kontaktskabende og vejledende fagpersonale, der kan udvikle og møde familierne præcist dér, hvor de er, udtaler administrerende direktør Sanne Hansen.

- Hylleholt Familiehus tilbyder derfor en række forskellige tilbud, så der leveres en helhedsorienteret indsats med høj faglighed, kvalitet og den enkelte familie i fokus, tilføjer hun.

Det er Det Socialfaglige Hus i Køge, som har købt bygningen.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.