Klar til åbning af fodklinik i Rønnede

Søndag 29. november 2020 kl. 14:45

Klar til åbning af fodklinik i Rønnede
Cheri Staalbo (tv.) og Betinna Woller åbner Klinik Fødder den 1. december. Privat foto

Rønnede: De to lægeeksamineret fodplejere Cheri Staalbo & Betinna Woller har gennemført deres uddannelse på Københavns fodplejeskole og er nu klar til at åbne klinikken, kaldet Klinik Fødder på Industrivej 2 (det gamle rådhus) i Rønnede.

Her er hjælp at få til både unge og gamle fødder, fremgår det af en pressemeddelelse.

Klinik Fødder åbner den 1. december, og Cheri Staalbo og Betinna Woller havde planlagt, at der skulle være åbningsreception for familie og venner samt nye kunder.

På grund af Covid-19 har de i stedet valgt at lave et åbningstilbud, hvor kunderne får rabat på en fodplejebehandling i hele december.

Klinik Fødder tilbyder en bred vifte af fodplejebehandlinger, klipper og renser negle, fjerner ligtorne og hård hud og tager sig af nedgroet negle, hvis der skulle være behov for dette.

Dertil kommer behandlinger ved diabetes, gigt, psoriasis, fod- og diverse hudproblemer.

- Hos Klinik Fødder indledes enhver fodbehandling med en fod- og ledundersøgelse af fødderne for at se om der er nogle foddeformiteter eller andre problemstillinger, behandlerne kan være med til at afhjælpe. Fodproblemer kan resultere i en forkert holdning og danne grundlaget for forskellige lidelser i ankelled, knæled, bækken og ryg, så udover at sørge for at ”kunden føler at de går på en sky” når de er har fået en fodpleje behandling, så vejledes der også i brug af fornuftigt fodtøj og daglig fodpleje, alt efter kundens problemstillinger, forklarer Cheri Staalbo.

Pensionister har mulighed for at søge om udvidet helbredstillæg ved behandlinger hos Klinik Fødder.

Klinikken vil være bemandet tirsdag 10-12 og torsdag 15-17, og derudover efter aftale.

Man kan booke tider på www.klinikfødder.dk eller ringe på telefon 44 11 04 14.

Af Peer Rasmussen

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.