Hold øje med julelågen og vind en præmie...

Mandag 23. november 2020 kl. 10:33

Hold øje med julelågen og vind en præmie...
Susanne Nielsen fra Hair Design har lavet lågen, og Helle Westerholt fra Haslev-Faxe Posten kigger længselsfuldt efter indholdet. Foto: Torkild Svane Kraft

Haslev: Op til jul, nærmere bestemt fra den 1. til og med den 22. december, tager en julelåge på rundtur i Haslevs forretninger. En rundtur hvor du kan vinde præmier.

Susanne Nielsen fra Hair Design på Webers Tværgade har lavet julelågen, og det bliver også i hendes vindue den kommer til at stå den 1. december - og herefter kommer den til at stå i vinduerne i forretninger på Jernbanegade og Vestergade frem til og med den 22. december.

Hvad der kommer til at være i lågen vides ikke, for det er helt op til den enkelte forretning. Det bliver måske et helt fantastisk tilbud, en julenisse eller noget helt tredje - så hold øje med julelågen.

Men du skal ikke nøjes med at kigge på lågen og dens indhold. Tag et billede af lågen og læg det på Haslev-Faxe Postens facebookside - så har du chancen for at vinde en præmie.

Hver eneste dag trækkes der nemlig en vinder, hvis navn offentliggøres på Haslev-Faxe Postens faceookside. Den heldige vinder henvender sig så til den forretning hvor han eller hun har taget billedet - og får udleveret sin gevinst.

Glædelig jul...

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.