Insekter på menuen

Tirsdag 13. oktober 2020 kl. 11:45

Insekter på menuen
Charlotte Bay fra Bug Amok gæster Haslev Bibliotek i lokalet „Romanen” med foredrag og smagsprøver. PR foto: Tofu Production

Charlotte Bay fra Bug Amok gæster Haslev Bibliotek i lokalet „Romanen” med foredrag og smagsprøver mandag den 19. oktober klokken 19.

Haslev: Charlotte Bay fra Bug Amok gæster Haslev Bibliotek i lokalet „Romanen” med foredrag og smagsprøver mandag den 19. oktober klokken 19.

Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er der nogle af nutidens råvarer i den gastronomiske verden, fremgår det af en pressemeddelelse.

Alligevel er det ikke helt naturligt for alle at spise insekter. To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan.

Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og kan produceres bæredygtigt?

Ved arrangementet kan man møde insektkok Charlotte Bay og lære mere om, hvordan man kan komme i gang med at lave mad med insektprotein og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød.

Foredraget bygger på Charlotte Bays fascination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed.

Hun er som erfaren foredragsholder besøgt biblioteker i hele landet. Selv landets forrige statsminister har spist med til bords med insekter på menuen.

Foredraget er arrangeret af AOF Østsjælland, LOF Haslev og Faxe Kommunes Biblioteker.

Billetter kan købes på www.faxebibliotek.dk.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.