Laura Andréa ambassadør for Børns Voksenvenner

Tirsdag 6. oktober 2020 kl. 08:33

Laura Andréa ambassadør for Børns Voksenvenner
Laura Andréa er blevet ambassadør for Børns Voksenvenner Køge

Hele Kommunen: Børns Voksenvenner Køge forstærker teamet i Faxe Kommune - Laura Andréa er blevet ambassadør.

- Det er med stor glæde at vi kan fortælle at Laura Vestina Andréa, byrådsmedlem i Faxe Kommune, nu er med på holdet, oplyser Johnny Bøgelund fra Børns voksenvenner.

Laura blev landets yngste kvindelige byrådsmedlem, da hun ved sidste kommunalvalg blev valgt ind som blot 18-årig for Socialdemokratiet.

Udover at være medlem af byrådet, hvor hun sidder i Børn og Læringsudvalget og Socialudvalget, er Laura formand for SSP Styregruppen i Faxe Kommune, og er dermed en stærk fortaler for unge i Faxe Kommune.

Laura siger selv om Ambassadør-rollen:

- Jeg er utrolig glad for at Børns Voksenvenner Køge ser mig som et aktiv og et godt talerør for deres fremstød i Faxe Kommune. Det er både når det gælder at hjælpe børn med et spinkelt netværk med at finde en god voksenven, men også når det gælder om at få fat i alle de gode mennesker som vi har i kommunen, både som voksenvenner, men også til det frivillige arbejde i foreningen. Børns Voksenvenner sætter fokus på en vigtig dagsorden, som står mig meget nær - derfor ser frem til at kunne bidrage til deres udvikling i Faxe Kommune.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.