Sommerhusballade - hash i lommen - ræsede udenom politibil

Tirsdag 29. september 2020 kl. 11:28

Sommerhusballade - hash i lommen - ræsede udenom politibil
Politiets døgnrapport fortæller om tre lokale episoder.

FAXE: Uro i sommerhusområde
To personer ragede mandag eftermiddag uklar i sommerhusområdet ved Mosebølle. En 68-årig mand fra Kastrup havde sparket en sten efter en bil, som fik en ridse. Det fik bilejeren – en 53-årig kvinde fra Stensved – til at råbe op og sparke til en havelåge. Politiet blev tilkaldt, og den 68-årige blev sigtet for hærværk, mens kvinden blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

KARISE: Havde hash på lommen
En patrulje fra politiets forebyggende sektion var mandag aften forbi Karise skole i Skolegade. Tre mænd forsvandt fra stedet, netop som politiet ankom, men de efterlod sig en umiskendelig lugt af hash. Mens betjentene fik sig en snak med nogle andre drenge, der var på stedet, vendte de tre mænd tilbage. De blev undersøgt, og hos en 20-årig mand fra Hårlev fandt betjentene 12 gram hash, mens en 18-årig mand fra Hårlev havde syv gram hash. De blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

KARISE: Kom hurtigt uden om politibil
En politipatrulje kørte mandag klokken 22.12 på Karisevej mellem Karise og Dalby, da en anden bil kom kørende bagfra og med høj hastighed ræsede uden om politibilen. Betjentene satte efter den hurtige bilist, som viste sig at være en 21-årig mand fra Store-Heddinge. Han blev sigtet for manglende agtpågivenhed i trafikken og står nu til en bøde.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.