En aften om Haslevbilleder i Kirkehuset

Tirsdag 29. september 2020 kl. 10:44

En aften om Haslevbilleder i Kirkehuset
Marianne Rimmen Raasted fortæller ud fra bogen „Haslevbilleder” om byens historie

En aften om Haslevbilleder i Kirkehuset
Haslev: Den helt store fejring af Haslevs 150 års jubilæum blev ikke til noget i denne omgang, men helt snydt behøver man ikke at være. Fredag den 2. oktober sættes der fokus på jubilæumsbyen i kirkehuset i Haslev.

Aftenens program begynder kl 19.30, men har man lyst til at spise sammen med andre er man velkommen allerede kl. 18 med sin egen medbragte mad.

Arkivleder Marianne Rimmen Raasted kommer og præsenterer billedbogen om Haslev. Det er en hyldest til byen, der forandrede sig fra landsby til stationsby og som siden har fået status som attraktiv pendlerby.

Nogle af plancherne fra den udstilling, der var i Glashuset, vil „genopstå” som kulisse den aften. Historien om Haslev vil således blive fortalt med lidt forskellige virkemidler.

Marianne har tidligere, sammen med arkivet, skrevet bogen: „Adel, bonde, borgere og soldater - Vores Danmarkshistorier”. Ligesom forgængerne indeholder den bog fortællinger, der bygger på stof fra arkivets samlinger om Danmarkshistorien, som den har udspillet sig lokalt.

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.