Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen

Onsdag 30. september 2020 kl. 10:12

Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen
Jeps, ham her har 25 års jubilæum, siger fru Jette og peger på Mesterbager Brian Hansen

Benny fra Olsen Banden styrer jubilæumskøen
Benny kommer og holder styr på jubilæumskøen
Haslev: Søndag den 4. oktober fejrer Brian Hansen 25 års jubilæum som bagermester i Haslev - og det kommer ikke til at gå stille af sig.

I dagens anledning er der tilbud på jordbærtærter ud over det sædvanlige. Den første i køen skal kun betale 1 krone for Mesterbagerens berømte jordbærtærte. Nr. 2 i køen betaler 2 kroner, nr. 3 betaler 3 kr. og så fremdeles indtil den sidste i køen, der må ryste op med 75 kr.

Man må derfor regne med en lang kø ved Mesterbageren - og sådan en kø skal der jo holdes styr på, ikke mindst i disse Coronatider. Derfor har Brian Hansen allieret sig med ingen ringere end Benny fra Olsen Banden. Han kommer og sørger for at der er orden på køen - så det bliver sikkert både festligt og efter alle kunstens regler.

Selv om bagerfaget har udviklet sig meget gennem de seneste 25 år, har Brian altid holdt fast ved de gode gamle traditioner, der betyder ordentligt brød og kager, uden at glemme at følge med tiden, og lave de ting som kunderne efterspørger.

Noget af det nye der er kommet til er sandwich, håndmadder og smørrebrød - og så er der jo også Brians berømte kagebord, som har glædet rigtig mange mennesker til receptioner, jubilæer, fødselsdage og store fester.

At Mesterbagerens kagebord er noget ud over det sædvanlige, er rygtedes langt ud over kommunegrænsen - så nu leveres der kageborde over hele Sjælland.

Hvis du vil sikre dig en billig jordbærtærte - og møde Benny - skal du nok stå tidligt op på søndag. Benny er klar kl. 7.30, salget af jordbærtærter starter kl. 8 - og Benny tager hjem igen kl. 8.30.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.